Turun Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka hoitohuone

Mikä on KiHy?

KiHy on lyhennys sanoista kiropraktiikka ja hyvinvointi. KiHy Klinikan idea on liittää yhteen eri ammattikuntien yksityisiä elinkeinonharjoittajia, joita yhdistää sama visio ja arvot. Tällä pyrimme tarjoamaan parempaa näkyvyyttä, työolosuhteita ja verkostoa toimijoille sekä parempaa palvelua asiakkaille.

KiHy Jyväskylä (est.2018 kevät), Turku (est.2018 syksy) sekä Mikkeli (est.2022 syksy) ovat moderniin manuaaliseen terapiaan painottavia hyvinvointikeskuksia, jotka tarjoavat kiropraktiikan lisäksi myös monipuoliset osteopatia-, naprapatia-, fysioterapia– ja hierontapalvelut.

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa, mikä toteutetaan yhteistyössä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

KiHy:n ideana on luoda asiakkaalle jatkumo pois kivusta ja stressistä kohti energista ja hyvinvoivaa elämää. Yhdessä asiakkaan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa luomme yksilöllisen hyvinvointipolun, jossa tämä toteutuu.

KiHy:llä kaikki lähtee yhteistyöstä. Tavoitteenamme ei ole ainoastaan kivuton, vaan myös hyvinvoiva ihminen. Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa. Luomme asiakkaan kanssa yhdessä kuntoutussuunnitelman, johon kuuluu aina yksilön tarpeisiin räätälöity manuaalinen ja aktiivinen hoito! Tämä toteutetaan yhteistyössä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Vastuuhenkilöt

Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikan vastuuhenkilöt Tuomo ja Jussi pitävät toimipisteiden pyörät pyörimässä.
Ota meihin rohkeasti yhteyttä toimipisteitä tai koko yritystä koskevissa asioissa!

Jyväskylän & Mikkelin toimipisteet:
Kiropraktikko Tuomo Pieti Mikkeli

Tuomo Pieti

Turun toimipiste:

Jussi Järvinen