Urheilijat ja aktiiviliikkujat

          
Jyväskylän Kiropraktiikka ja Hyvinvointiklinikan urheilijan hyvinvointipolku keskittyyy kaiken ikäisten ja tasoisten urheilijoiden ja arkiliikkujien kipujen ja vammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Tehokas ja oikein toteutettu harjoittelu yhdistettynä hyvään lihashuoltoon on avain hyviin urheilusuorituksiin.
Erikoisosaamisena mm.
Jyväskylän Kiropraktiikka ja Hyvinvointiklinikassa urheilijan ennaltaehkäisy- ja kuntoutussuunnitelmassa yhdistetään aina tarvittava manuaalinen nivel- ja fasciakäsittely sekä aktiivinen liiketerapia. 
Urheilufysioterapeutti/kiropraktikko Tuomo Pieti jatkokouluttautuu jatkuvasti urheilun saralla (Urheilukiropraktiikka (FICS), Urheilufysioterapia (SUFT) ja on toiminut jo vuosia juniori- sekä aktiiviurheilijoiden, veikkausliigapelaajien ja kansainvälisten yleisurheiljoiden tukena. Ks. referenssit. Tutustu myös kiropraktiikkaan ja soveltavaan kinesiologiaan.
Urheilufysioterapeutti Siru Salonen on ainoa ART -faskiatekniikkaan erikoistunut fysioterapeutti Jyväskylässä. ART -tekniikka soveltuu mainiosti rasitusvammojen (esimerkiksi: akilles, penikka, tenniskyynärpää, rannekanava jne.)  ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.
Pehmytkudosongelmia ratkoo meillä myös urheiluhieroja Olli Hakkarainen.
Myös OMT -erikoistuva Timo Vaittinen on oman kilpaurheilutaustansa puolesta ajautunut työskentelemään myös urheilijoiden parissa, erityisesti junioripuolella. Timonkin päätavoitteena on vastata kysymykseen ”MIKSI?”. Kun tiedetään MIKSI esim. alaselkäni kipeytyy, voidaan suunnitella MITEN päästään tilanteeseen, että se ei enää kipeytyisi.

YHTEISTYÖSSÄ:

 


KiHy Klinikka: Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka: Kiropraktikko, Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, hieronta Jyväskylä.