Ryhmät

Ryhmät äideille

Ryhmät on suunniteltu synnyttäneille äideille, joilla erkaumaa, keskivartalon hallinta hukassa ja/tai tukemaan lantionpohjan lihasten harjoittelua.
Ryhmät 2018:
  • su 30.9 – su 25.11.
  • kokoontuvat 9 kertaa, 45 min, Kypärämäen koululla
  • ryhmien aloitusajat kello 16.00 ja 17.00.
  • hinta 80 e (+ ryhmää edeltävä käynti 40 e).
Ryhmät ovat tarkoitettu fysioterapian tueksi ja ryhmät kokoontuvat 9 kertaa kello 16.00 ja 17.00 alkaen aina 45 min. Ryhmien tavoitteena on keskivartalon lihasten löytäminen, tasapainottaminen, hallinnan ja automaattisen toiminnan löytyminen unohtamatta lantiopohjan lihaksia. Ryhti, hengitys ja lihasten kalvorakenteiden huomioiminen kuuluvat myös ryhmän ohjelmaan.
Ryhmiin mahtuu 10-12 henkilöä, ja hinta 80e. Lisäksi ryhmiin ilmoittautuessa varataan yksi käyntikerta fysioterapiaan ennen ryhmien alkua, jonka tarkoitus on yksilöllisen tilanteen/tarpeen katsastaminen alussa ja yksilöllinen ohjaus. Tämän ryhmää edeltävän käynnin hinta on 40 e (30 min käynti) ja se tulee ryhmäkäyntien lisäksi. Jo aiemmin fysioterapiassa minulla käyneet asiakkaat voivat ilmoittautua suoraan ryhmiin.
Ensimmäinen kello 16.00 alkava ryhmä etenee hitaammin ja keskittyy enemmän harjoitteluun lantionpohjan ehdoilla. Toinen kello 17.00 alkava ryhmä etenee nopeammin haastavampiin harjoitteisiin, jolloin lantionpohjan ja keskivartalon hallinnalta ja tunnistamiselta vaaditaan jo lähtötasolta enemmän.
Ryhmään ilmoittautumiset ja lisäkysymykset voi laittaa sähköpostilla:
anne(at)hyvinvointianneleikas.fi
TAI Ryhmiin ilmoittautuvat voivat nyt varata ajan myös sähköisen ajanvarauksen kautta ennen ryhmien alkua “Ryhmään tulokäynnille ’30” .  
Tässä linkki ajanvaraukseen! 
Ja vastaanotto löytyy Asemakatu 11 A:sta, 2 krs ja Jyväskylän Kiropraktiikka ja Hyvinvointiklinikan tiloista! 
Nähdään syyskuussa!