Mikä KiHy Klinikka?

Mikä KiHy Klinikka?
Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka – KiHy Klinikka on kiropraktiikkaan painottava hyvinvointikeskus aivan Jyväskylän ytimessä. KiHy Klinikka on perustettu vuonna 2018 ja se tarjoaa kiropraktikkopalveluiden lisäksi myös monipuoliset fysioterapia– ja hierontapalvelut. Meiltä löytyy mm. Äitiysfysioterapeutti, Ortopediseen Manuaaliseen Terapiaan (OMT) erikoistuva fysioterapeutti, ART – Active Release – fysioterapeutti ja soveltavaan kinesiologiaan ja toiminnalliseen neurologiaan erikoistuva Kiropraktikko/Fysioterapeutti. Heidän lisäksi meillä toimii myös esimerkiksi purentalihaksien hierontaan erikoistunut urheiluhieroja.
KiHy Klinikan arvot?
Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa, mikä toteutetaan yhteistyössä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.
Hyvinvointipolut?
KiHy Klinikassa ideana on luoda asiakkaalle jatkumo pois kivusta ja stressistä kohti energista ja hyvinvoivaa elämää. Yhdessä asiakkaan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa luomme yksilöllisen hyvinvointipolun, jossa tämä toteutuu.

KiHy Klinikka Jyväskylä – Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka: Kiropraktikko, Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, hieronta Jyväskylä.