Turun Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka on kiropraktiikkaan painottava hyvinvointikeskus aivan Turun sydämessä. @kihyklinikka tarjoaa kiropraktikkopalveluiden lisäksi myös monipuoliset osteopatia (opisk.), fysioterapia– ja hierontapalvelut.
KiHy Turussa kaikki lähtee yhteistyöstä. Tavoitteenamme ei ole ainoastaan kivuton, vaan myös hyvinvoiva ihminen. Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa. Luomme asiakkaan kanssa yhdessä kuntoutussuunnitelman, johon kuuluu aina yksilön tarpeisiin räätälöity manuaalinen ja aktiivinen hoito! Tämä toteutetaan yhteistyössä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.
Päänsärky, migreeni, niska- ja hartiakipu, alaselkäkipu, iskias- sekä välilevyongelmat voivat pahimmissa tapauksissa johtaa työkyvyttömyyteen. Yhdessä kartoitamme tarkasti oireesi syyn ja selvitämme mitä asialle on tehtävissä.

Tervetuloa!

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME:

Haluaisitko ostaa ystävällesi lahjakortin tai itsellesi sarjakortin. Tämä käy kätevästi verkkokaupastamme!

Meillä käy myös ePassin liikunta ja hyvinvointiedut, eazybreakm, smartum sekä edenred!@kihyklinikka. Turun Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka. KiHy Turku: Kiropraktikko, Fysioterapeutti, Hieroja, osteopatia, hieronta Turku.