Tuomo Pieti

Syntymäaika: 1986

Olen peruskoulutukseltani fysioterapeutti (JAMK). Kyltymätön kehittymisen halu ajoi Iso-Britanniaan (University of South Wales) lukemaan kiropraktiikan maisteriksi (MChiro) fysioterapiaopintojeni jälkeen ja nälkä se vain kasvaa syödessä.

Erityisinä mielenkiinnon kohteina minulla on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys, hermosto-, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien sekä urheiluvammojen hoito ja ennaltaehkäisy. Hoidoilla pyrin poistamaan hermosto-, tuki- ja liikuntaelimistön häiriötiloja, en siis ainoastaan niistä aiheutuvia kiputiloja.

Klinikkatyön ohella olen ollut maajoukkue- ja seuraurheilijoiden tukena jalkapallossa ja yleisurheilussa jo useamman vuoden. Olen myös työskennellyt juniorijalkapallovalmentajana (UEFA B) yli kahdeksan vuotta ja toiminut niin joukkueiden kuin yksilöidenkin fysiikkavalmentajana.

Erikoisosaamiseen kuuluu sensomotoriikka, soveltava kinesiologia, liikeanalyysi ja terapeuttinen harjoittelu, nivelten manipulaatio- ja mobilisaatiotekniikat sekä länsimaisen akupunktion (dry needling) soveltaminen kehon toimintahäiriöiden ja kipujen hoidossa. Olen myös sertifioitu MDT terapeutti.

Olen Suomen Fysioterapeuttiliiton ja Kiropraktikkoliiton jäsen sekä terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) rekisteröimä Kiropraktikko ja Fysioterapeutti.

Nettisivut: www.kiropraktikkopieti.com


KiHy Klinikka: Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka: Kiropraktikko, Fysioterapeutti, hieronta Jyväskylä.