Timo Vaittinen

Syntynyt: 1988.

Olen peruskoulutukseltani fysioterapeutti ja valmistun vuonna 2020 OMT-fysioterapeutiksi.

Olen työskennellyt koko urani yksityisellä fysioterapiasektorilla tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä neurologisten sairauksien parissa. Tällä hetkellä työskentelyni keskittyy yksinomaan tuki- ja liikuntaelinongelmiin.

Oman kilpaurheilutaustani puolesta olen ajautunut työskentelemään myös urheilijoiden parissa, erityisesti junioripuolella. Valtaosa asiakaskunnastani on kuitenkin ”normaalielämää” eläviä työssäkäyviä ihmisiä.

Fysioterapiani päätavoitteena on vastata kysymykseen ”MIKSI?”. Kun tiedetään MIKSI esim. alaselkäni kipeytyy, voidaan suunnitella MITEN päästään tilanteeseen, että se ei enää kipeytyisi.

Vahvuuksiani ovat liikkumisen analysointi, ongelmanratkaisukyky, tehokkaan kuntoutuksen suunnittelu yksilön voimavarat huomioiden ja asiakkaan motivoiminen sitoutumaan omaan kuntoutukseensa.

Työssäni käytän tarkkaan kliiniseen tutkimiseen perustuvaa manuaalista terapiaa ja toiminnallista harjoittelua. Pyrkimyksenä on asiakkaan kanssa yhdessä keksiä keinot saada ongelma hallintaan ja sitä kautta päästä siitä eroon.

Omaan uratulevaisuuteeni liittyen, seuraavana minulla on kiikarissa terveystieteiden maisteriopintojen suorittaminen Jyväskylän Yliopistossa.


KiHy Klinikka: Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka: Kiropraktikko, Fysioterapeutti, hieronta Jyväskylä.